vineri, 4 octombrie 2013

Cristian Harhata - Femeia

Cristian Harhata - Femeia

 " O melodie calina, dulce. Modelul inspirat, ales. Ma regasesc in aceste versuri. Si culmea e ca ma surprind fredonand-o prin casa sau pe strada! Ceea ce nu e de ici de colo. O iubesc!!! Bravo!! Sunt mandra ca te-am cunoscut!!!!"(Dhani Chandiny)

"Piesa ''Femeia'' cantata de Cristian Harhata este o melodie prin care intelegem ce sunt femeile: Creaturi menite să fie iubite, nu înţelese." (Marius Baldovin)  
Sunt primele doua pareri scrise a prietenilor de pe https://www.facebook.com/cristian.harhata  ce au ascultat melodia ce a fost creata si cantata in totalitate de Cristian Harhătă in propriul sau home-studio.



Daca iti place Cristian Harhata poti sa dai like pe https://www.facebook.com/cristianharhataofficial?ref=hl


"Inainte de a lansa piesa pe net m-am gandit sa mai cer niste pareri. Mosul meu, fratele mamei, a fost cantaret la nunti si pentru mine a contat mult parerea lui inainte de a lansa piesa pe internet. Parerea lui a fost mai buna ca la orice alta melodie de pana acum si m-a luat la intrebari punand la indoiala precum ca ar fi versurile scrise de mine si spre uimirea lui i-am confirmat contrariul. Apoi m-a sfatuit sa pun tertele mai des in melodie si reascultand piesa de mai multe ori mi-am dat seama unde s-ar potrivi mai bine. Spre surprinderea mea a fost a doua persoana care a zis ca fredoneaza piesa fara sa-si de-a seama, ceea ce inseamna ca e o piesa cu priza. 
Despre munca depusa la studio la inceput am creat instrumentalul in proportie de 80% fata de varianta finala si apoi am scris textul, a doua zi am tras la studio vocea si in 3 zile a fost gata melodia.
Am incredere in aceasta melodie si sper sa ajunga in urechile ascultatorilor potriviti pentru a aprecia melodia asa cum este ea, sa poata fi ascultata in timp ce conduci, faci mancare, sau te relaxezi butonand pe net." (Cristian Harhătă)

Versuri Melodie:

Te respinge dar te vrea, Cand plange zambetul in ea Ti se rupe inima Lacrima ei e a ta Nu ai nici un coridor Prin care sa ma strecor Adanc in sufletul tau Sa citesc ceva si eu
Femeia te domina supusa Femeia are si-o parte ascunsa
Cea mai complexa pamanteana Nu o inteleg cand mi da o palma Stau langa ea, ea nu prea sta Eu inca mai vreau ea nu imi da Femeia te domina supusa Femeia are si-o parte ascunsa
Nu ai nici un coridor Prin care sa ma strecor Adanc in sufletul tau Sa citesc ceva si eu
Femeia te domina supusa Femeia are si-o parte ascunsa

E ca si cum ai spune 
Ca simti ceva in tine 
Un diamant de cristal 
Scump te zgarie pe jar

Nu ai nici un coridor Prin care sa ma strecor Adanc in sufletul tau Sa citesc ceva si eu
Femeia te domina supusa Femeia are si-o parte ascunsa
Femeia te domina supusa Femeia are si-o parte ascunsa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu