vineri, 4 octombrie 2013

3 Melodii Populare


In anul 2012 am inregistrat 3 melodii populare, cu ajutorul organistului Cristi Balanescu, care e si un prieten bun. Melodiile au fost inregistrate in home-studio-ul meu si am scris versurile cu inima de român pe care o port in mine. Crescut de la 3 saptamani de bunici, pana sa merg la gradinita si in vacante, a fost una din influentele majore de a ramane un adevarat român si indiferent de genurile pe care le cant folclorul trebuie sa aiba locul de cinste in inima fiecaruia ce cunoaste dulcele grai romanesc.

https://soundcloud.com/cristianharhata/cristian-harhata-omul-stie
Orice cantaret adevarat trebuie a sti sa cante si muzica populara, de aceea in 2012 am inregistrat cateva melodii pe acest gen traditional, compuse de mine cu ajutorul organistului Cristi Balanescu caruia ii multumesc pe aceasta cale pentru devotamentul oferit!








https://soundcloud.com/cristianharhata/cristian-harhata-ca-mama-intre
La creearea acestei piese inspiratia a venit din pura prietenie dintre mine si Catalin Bota de la formatia Autentic.









https://soundcloud.com/cristianharhata/cristian-harhata-o-floare-la





Melodia aceasta populara a fost creata la impulsul prietenului meu instrumentist Cristi Balanescu care a zis de ce nu cant si o sarba si am zis ok hai sa o facem. Dupa ce a facut instrumentalul am scris versurile si a iesit aceasta melodie populara frumoasa si miscata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu